ΣΥΝΔΕΣΜΟΙα. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝΔιεθνής Ένωση Ψυχοσωματικής

Ηλεκτρονική σελίδα της Association Internationale de Psychosomatique Pierre Marty.


Διεθνής Ψυχαναλυτική Ένωση

Ηλεκτρονική σελίδα της International Psychoanalytic Association. Προσφέρει μία ευρεία ενημέρωση γύρω από την ψυχαναλυτική σκέψη και κλινική και τις δραστηριότητες των εταιρειών που είναι μέλη της IPA.  


Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία

Ηλεκτρονική σελίδα της ΕΨΕ προσφέρει ενημέρωση για την ψυχανάλυση και τις ψυχαναλυτικές επιστημονικές δραστηριότητες στην Ελλάδα καθώς και ψυχαναλυτικά κείμενα. 


Asociacion de Estudios Psychosomaticos Iberoamericana (SEPIA)

Ηλεκτρονική σελίδα των εταιρειών της Ισπανίας και της Νότιας Αμερικής, με αντίστοιχη εκτενή αναφορά στις επιστημονικές δραστηριότητες.


Association Genevoise de Psychosomatique (AGEPSO)

Ηλεκτρονική σελίδα της Ψυχοσωματικής Ένωσης της Γενεύης. Περιλαμβάνει κείμενα ψυχοσωματικής και αναφορές στις επστημονικές δραστηριότητες.


Revue Française de Psychosomatique

Ηλεκτρονική σελίδα της γαλλικής περιοδικής έκδοσης της ψυχοσωματικής σχολής των Παρισίων. Ιδρύθηκε το 1991 και εκδίδονται δύο τεύχη κάθε έτος. Τα άρθρα των τευχώ που εκδόθηκαν πριν από τα 6 τελευταία έτη παρέχονται δωρεάν.

 

Actualités Psychosomatiques

Πρόκειται για την έκδοση που διαδέχθηκε την πρώτη έκδοση ψυχοσωματικής στην Γαλλία, την Revue de Médecine Psychosomatique. Τα δημοσιευόμενα άρθρα αναφέρονται στην ψυχαναλυτική ψυχοσωματική όπως επίσης στην ψυχοσωματική ιατρική, ή την διασυνδετική ψυχιατρική.

 

Revista Iberoamericana de Psicosomática

Η ισπανόφωνη έκδοση της ψυχαναλυτικής ψυχοσωματικής η οποία εκδίδεται από την SEPIA.


Psychosomatic Medicine

Ηλεκτρονική σελίδα της γνωστότερης περιοδικής έκδοσης ψυχοσωματικής ιατρικής, η οποία καλύπτει το σύνολο των προσεγγίσεων της ψυχοσωματικής.


Champ Psychosomatique

Η έκδοση του Ψυχοσωματικού Πεδίου αναφέρεται κυρίως στην λακανική προσέγγιση της ψυχοσωματικής, αλλά και ευρύτερα της ψυχαναλυτικής ψυχοσωματικήςβ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ8ο Διεθνές Ψυχαναλυτικό Συμπόσιο Δελφών

21, 22, 23 και 24 Ιουνίου 2013, Δελφοί, 

Θέμα: Ο Πατέρας

Ιστοσελίδα του Συμποσίου των Δελφών